Canadian Wiltshire Bacon. XXI. Objective colour comparisons of Canadian and Danish bacons, and their relation to subjective observations about colour quality.
Canadian Wiltshire Bacon. XXI. Objective colour comparisons of Canadian and Danish bacons, and their relation to subjective observations about colour quality.
Auteur | Rechercher : ; Rechercher : ; Rechercher : |
---|---|
Format | Texte, Article |
Sujet | bacon; pork products; pork quality |
Date de publication | 1941 |
Dans | |
Langue | anglais |
Publications évaluées par des pairs | Oui |
Numéro du CNRC | NRCC 1001 |
Numéro NPARC | 21273731 |
Exporter la notice | Exporter en format RIS |
Signaler une correction | Signaler une correction (s'ouvre dans un nouvel onglet) |
Identificateur de l’enregistrement | cf33d885-928c-476c-aeed-4e533a38c52b |
Enregistrement créé | 2015-01-20 |
Enregistrement modifié | 2020-03-12 |
- Date de modification :