Bioactive components of the edible strain of red alga, Chondrus crispus, enhance oxidative stress tolerance in Caenorhabditis elegans
Bioactive components of the edible strain of red alga, Chondrus crispus, enhance oxidative stress tolerance in Caenorhabditis elegans
Autre titre | Cultivated seaweeds as functional food: Bioactive organic extract of the red alga, Chondrus crispus, increases stress tolerance in the model worm Caenorhabditis elegans |
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DOI | Trouver le DOI : https://doi.org/10.1016/j.jff.2013.04.001 |
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Affiliation |
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Format | Texte, Article |
Sujet | Caenorhabditis elegans; Chondrus crispus; Cultivated seaweeds; Functional foods; Stress tolerance |
Résumé | |
Date de publication | 2013-05-14 |
Dans | |
Langue | anglais |
Publications évaluées par des pairs | Oui |
Numéro du CNRC | NRCC 55475 |
Numéro NPARC | 21268618 |
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Identificateur de l’enregistrement | 2d27dd87-375e-496a-bef3-57f66446773f |
Enregistrement créé | 2013-10-28 |
Enregistrement modifié | 2020-04-22 |
- Date de modification :